H Φενέρ, ο Ολυμπιακός και ο… Κίναν Έβανς

H Φενέρ, ο Ολυμπιακός και ο… Κίναν Έβανς

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου ο Κίναν Έβανς βρέθηκε στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, αλλά εκείνος επέλεξε τον Ολυμπιακό.

Ο Κίναν Έβανς αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της free agency στη Euroleague και αφορμή για αυτό αποτελούν οι καταπληκτικές του εμφανίσεις φέτος με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Αμερικανός combo guard, σύμφωνα με τους Λιθουανούς απέρριψε την πρόταση της Ζαλγκίρις για ανανέωση του συμβολαίου του μιας και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Κάουνας. Ο 27χρονος γκαρντ, βάσει των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν καθημερινά φέρεται έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα το προσεχές καλοκαίρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Τις φήμες περί μεταγραφής του Κίναν Έβανς στους Πειραιώτες επιβεβαίωσε και ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου. Ο Τούρκος ρεπόρτερ που ειδικεύεται στα θέματα της Φενέρμπαχτσε ανέφερε στην διαδικτυακή εκπομπή «Sport Digitale» το βράδυ της Τετάρτης (17/4) ότι Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, όμως εκείνος προτίμησε τον Ολυμπιακό και μάλιστα με λιγότερα χρήματα από αυτά που του προσέφερε ο τουρκικός σύλλογος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ