Χωρίς τον Μονέκε η Μπασκόνια στο play in με την Βίρτους Μπολόνια

Χωρίς τον Μονέκε η Μπασκόνια στο play in με την Βίρτους Μπολόνια

Άσχημα νέα για την Μπασκόνια, αφού ο Τσίμα Μονέκε δεν θα ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα-τελικό με την Βίρτους (19/4, 21:30) για τα play-in της EuroLeague και την διεκδίκηση της 8ης θέσης.

«Πλήγμα» για την Μπασκόνια πριν από το ματς της χρονιάς. Όπως έγινε γνωστό, οι Βάσκοι θα υποδεχθούν αύριο (19/4,21:30) την Βίρτους Μπολόνια σε ένα ματς-τελικό για τα play-in της EuroLeague χωρίς τον Τσίμα Μονέκε.

Διαβάστε επίσης: «Γουίλιαμς-Γκος ή Κάνααν; Δύσκολη απόφαση…»

Ο Νιγηριανός φόργουορντ τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στον αγώνα με την Μακάμπι στο Βελιγράδι στο πλαίσιο των αγώνων των θέσεων 7-8 των play-in (ήττα με 113-85) και δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για τον αγώνα της χρονιάς για την Μπασκόνια, στην διεκδίκηση της 8ης θέσης και την είσοδο στα play-offs.

Ο Μονέκε αποτελεί – μαζί με τον Μάρκους Χάουαρντ – την κινητήρια δύναμη για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο 28χρονος άσος μετράει 13, 6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής, όντας ο δεύτερος σκόρερ, δεύτερος ριμπάουντερ και πρώτος «κλέφτης» της ομάδας του, με την απουσία του να είναι τεράστια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ