Ιβάνοβιτς: «Χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών, δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ»

Ιβάνοβιτς: «Χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών, δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έστειλε... μήνυμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκαθαρίζοντας πως η Μπασκόνια δεν έχει σκοπό να «παραδοθεί» και θα παλέψει στην σειρά των play-offs της Euroleague για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Η Μπασκόνια επικράτησε με 89-77 της Βίρτους Μπολόνια για τα play-in της Euroleague, κι έκλεισε μια θέση για τα play-offs της διοργάνωση όπου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Για της αναμετρήσεις με τους Μερένχες αλλά και για την φετινή πορεία των Βάσκων, μίλησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον έμπειρο προπονητή να αναφέρει ότι η Μπασκόνια πάλεψε όλη τη χρονιά για να φτάσει μέχρι εδώ, ενώ τόνισε ότι δεν θα παρατήσει την σειρά με την Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Συγκεκριμένα, ο Ιβάνοβιτς είπε: «Πήραμε ένα τεράστιο αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου όλη τη χρονιά. Παλέψαμε για να φτάσουμε εδώ και εκμεταλλευτήκαμε τις μάχες που δώσαμε» και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό τώρα είναι να μην σκύψουμε το κεφάλι ύστερα από έναν κακό παιχνίδι. Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Ανεξαρτήτως συνθηκών, αυτή η ομάδα δεν θα τα παρατήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ