«Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα οι Σιλντς και Οτζελέγε – Τι γίνεται με Ρούμπιο» (pic)

«Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα οι Σιλντς και Οτζελέγε – Τι γίνεται με Ρούμπιο» (pic)

Η Μπαρτσελόνα ήδη φαίνεται να σχεδιάζει τη νέα σεζόν, παρότι η χρονιά έχει ακόμα... δρόμο.

Μπορεί η σεζόν να μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της, αφού ξεκινούν τα πλέι οφ της Euroleague, όμως η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει το βλέμμα και στην επόμενη μέρα της εξετάζοντας τις κινήσεις της για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει φροντίσει ήδη να διατηρήσει στο ρόστερ της δύο πολύτιμους παίκτες, όπως είναι ο Γιαν Βέσελι και ο Τζαμπάρι Πάρκερ, οι οποίοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο της Καταλονίας πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «encestando» η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου έχει… ανοιχτά τα ραντάρ της και σκανάρει την αγορά, αναζητώντας όπως όλα δείχνουν έναν φόργουορντ, αφού ο Νίκολα Κάλινιτς δεν αναμένεται να παραμείνει.

Οι δύο επιλογές λοιπόν που την απασχολούν είναι ο Σαβόν Σιλντς και ο Σέμι Οτζελέγε. Ο πρώτος μπορεί να ανανέωσε πέρσι με την Αρμάνι, όμως πρόσφατα άλλαξε εκπροσώπους και μοιάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Ο δεύτερος θα παραμείνει πολύ δύσκολα στη Βαλένθια, από την στιγμή που η συμμετοχή των «νυχτερίδων» στη Euroleague περιπλέκεται.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, το μέλλον του Ρίκι Ρούμπιο θα κριθεί θα κριθεί τους επόμενους μήνες. Αν ο πολύπειρος γκαρντ βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να πετύχει τους στόχους της και δείξει πως απολαμβάνει το παιχνίδι ξανά τότε μοιάζει πολύ πιθανό να παραμείνει και τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ