Επίσημο: Παίκτης της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 ο Τζαμπάρι Πάρκερ (pic)

Επίσημο: Παίκτης της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 ο Τζαμπάρι Πάρκερ (pic)

Παίκτης της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 θα συνεχίσει να είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό φόργουορντ

Κάτοικος Βαρκελώνης θα συνεχίσει να είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ, καθώς η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό έως το 2026.

Ο παίκτης αποτέλεσε ηχηρή καλοκαιρινή μεταγραφή των μπλαουγκράνα, με τον 29χρονο φόργουορντ να προσαρμόζεται γρήγορα στην Euroleague και να εξελίσσεται σε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον Ρότζερ Γκριμάου, μέσα στην σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός… Μεντιλίμπαρ και στην Πόλη

Η διοίκηση των Καταλανών επιβράβευσε τον Πάρκερ με ένα νέο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι ο πρώην παίκτης των Μπακς και των Σέλτικς, μεταξύ άλλων, θα συνεχίσει να φοράει την μπλαουγκράνα φανέλα για ακόμα δύο χρόνια.

«Είμαι πολύ ευγνώμων. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Μπαρτσελόνα είχα καλά συναισθήματα, καλούς αγώνες και εμπειρίες. Θέλω απλώς να κρατήσω αυτές τις καλές στιγμές με περισσότερα χρόνια εδώ στη Βαρκελώνη. Ήταν πολύ εύκολο να πάρω αυτή την απόφαση. Θα έπαιρνα αυτή την απόφαση 10 φορές αν είχα την ευκαιρία . Νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση», δήλωσε χαρούμενος ο Πάρκερ μετά την ανακοίνωση του νέου του συμβολαίου.

Τη φετινή σεζόν στη EuroLeague, ο Πάρκερ μετρά 10.3 πόντους και 3.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ