«Αυτό είναι το σημείο-κλειδί στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι»

«Αυτό είναι το σημείο-κλειδί στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι»

Τη δική του εκτίμηση για τη σειρά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας, στο podcast «Urbonus».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (23/4) την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα play offs της Euroleague, με τις δύο ομάδες να θέλουν να προκριθούν στο Final-4 της διοργάνωσης. Οι Ισραηλινοί ήρθαν χτες (22/4) στη χώρα μας χωρίς απουσίες και ήδη έχουν ξεκινήσει η αναλύσεις και οι συζητήσεις για το αποτέλεσμα της σειράς.

Τη δική του εκτίμηση για τη σειρά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα play offs της Euroleague, έκανε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας, στο podcast «Urbonus», που ανέφερε τον τρόπο που οι Ισραηλινοί θα «χτυπήσουν» τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Το Μαρόκο κατέκτησε το Κυπέλλο Εθνών Αφρικής FUTSAL 2024

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι ο παράγοντας-κλειδί ή το ματσάρισμα-κλειδί σε αυτή τη σειρά είναι το Μπόνζι Κόλσον εναντίον Μάριους Γκριγκόνις. Και ο Χουάντσο πιθανότατα θα κληθεί να παίξει τεράστιο ρόλο στη σειρά.

Είδα ξανά τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στην regular season. Η Μακάμπι εντόπισε ένα πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Είναι το σχήμα με τους τρεις γκαρντ, με τον Μάριους Γκριγκόνις να παίζει ως σμολ φόργουορντ και του επιτέθηκαν 15 φορές σε ένα παιχνίδι, στο δεύτερο μεταξύ τους. Ξέρω ότι ο Κώστας Σλούκας δεν έπαιζε σε εκείνο το ματς, οπότε είναι κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ