Ο Πουαριέ μένει ελεύθερος και μίλησε για το μέλλον του

Ο Πουαριέ μένει ελεύθερος και μίλησε για το μέλλον του

Τι αποκάλυψε ο Βενσάν Πουαριέ για το συμβόλαιο του, τη Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του στη Euroleague.

Ο Βενσάν Πουαριέ είναι ο αναπληρωματικός σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης πίσω από τον Έντι Ταβάρες, όμως το καλοκαίρι που έρχεται μένει ελεύθερος και όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Ο Γάλλος σέντερ δεν γνωρίζει τι θα γίνει όμως μίλησε για το μέλλον του και τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έχει προτάσεις από άλλες ομάδες (έχει ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό), το πιθανότερο είναι να μείνει στη Μαδρίτη και να υπογράψει νέο συμβόλαιο, εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος, αλλά και οι μερένχες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μιλήσαμε πολύ για αυτό το θέμα. Είναι δύσκολο να αποχωρήσω. Η πόλη είναι πολύ ευχάριστη και οι εγκαταστάσεις εξαιρετικές. Υπάρχει και ο μύθος της Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζεις πλάι σε σπουδαίους παίκτες. Φυσικά και ο κόσμος σε κοιτάζει περίεργα όταν χάσεις 2-3 παιχνίδια. Όταν μιλάω σε παίκτες άλλων ομάδων, είναι πολύ δύσκολο να τους εξηγήσω τι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε στο «Basket Europe».

«Το να φύγω είναι αρκετά περίπλοκο. H Ρεάλ το ξέρει καλά αυτό. Είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Εχω ένα παιδί, οπότε δεν μπορώ να είμαι αλλού. Η σταθερότητα είναι σημαντική σε μια καριέρα. Ο στόχος είναι να τελειώσω την καριέρα μου και να έχω αφήσει το αποτύπωμά μου. Οπότε, μετράς τα κύπελλα και τις κατακτήσεις», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ