Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74: Περίπατος των «μερένγκες» και 1-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74: Περίπατος των «μερένγκες» και 1-0

Χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καθήκον της κόντρα στην Μπασκόνια, επικρατώντας 90-74 και έτσι πήρε το προβάδισμα με 1-0 στη σειρά.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο Final Four έκανε η Ρεάλ, που επιβλήθηκε της Μπασκόνια στη Μαδρίτη με 90-74 στο Game 1 και πλέον περιμένει σε δύο μέρες να κυνηγήσει το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το απόλυτο προβάδισμα.

Κορυφαίος για το σύνολο του Τσους Ματέο ήταν ο Τζάναν Μούσα με 16 πόντους, ενώ από 10 πόντους πρόσθεσαν οι Φακούντο Καμπάτσο και Βενσάν Πουαριέ. Παράλληλα ιστορία έγραψε ο Σέρχιο Γιουλ που έγινε ο πρώτος σε εύστοχα τρίποντα στη Euroleague με 624! Από την άλλη, 15 πόντους είχε ο Μάρκους Χάουαρντ και από 14 οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κόντι Μίλερ-ΜακΊνταιρ και Ματ Κοστέλο.

Οι «μερένγκες» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά το παιχνίδι και έχτισαν από νωρίς διψήφια διαφορά την οποία και διατήρησαν ως τα αποδυτήρια. Η συνέχεια δεν ήταν πολύ διαφορετική αφού οι παίκτες των Μαδριλένων δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα από τους Βάσκους που δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Έτσι έφτασαν άνετα στη νίκη και φυσικά στο 1-0.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 48-36, 70-50, 90-74

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ