Βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Πετρούσεφ – Τα νεότερα με τον τραυματισμό του

Βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Πετρούσεφ – Τα νεότερα με τον τραυματισμό του

Εξελίξεις σχετικά με τον τραυματισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Φίλιπ Πετρούσεφ στο χθεσινό (24/4) Game 1 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, για τα play offs της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τη νίκη (75-77) από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» και πέτυχαν ένα σπουδαίο break, το οποίο τους φέρνει πιο κοντά στο Final Four του Βερολίνου, όμως, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, τρόμαξαν άπαντες με τον τραυματισμό του Πετρούσεφ. Ο Σέρβος ψηλός τραυματίστηκε στο γόνατο (διάταση έσω πλαγίου) μετά από ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Αμπρίνες και αποχώρησε από το παρκέ.

Ωστόσο, τα νέα που έρχονται είναι καλά! Ο Πετρούσεφ έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4) τη μαγνητική, η οποία βγήκε καθαρή! Γεγονός που σημαίνει πως ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι απόλυτα υγιής και δεν έχει κάτι σοβαρό.

Επισημαίνεται, βέβαια, πως σήμερα δεν θα προπονηθεί, αλλά υπάρχουν πιθανότητες για να αγωνιστεί αύριο Παρασκευή (26/4, 22:00) στο Game 2 με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

«Η μαγνητική έδειξε ότι είναι καθαρή, δεν θα κάνει προπόνηση σήμερα. Δεν έχει συνδεσμικό πρόβλημα ή κάτι άλλο», ήταν τα λόγια του Μπαρτζώκα σε σχετική ερώτηση για τον Πετρούσεφ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο αυριανό χαλάρωμα για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Πετρούσεφ κόντρα στους Καταλανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ