Σλούκας: «Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα»

Σλούκας: «Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα»

Προσγειωμένος ο Κώστας Σλούκας παρά το ρεκόρ πόντων που πέτυχε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε μία εμφάνιση που θα θυμάται για καιρό αφού σταμάτησε στους 29 πόντους (8/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 1/1 βολή) και έκανε ρεκόρ καριέρας.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε πάντως ότι προτιμά να σκοράρει λιγότερο αρκεί να κερδίζει η ομάδα πιο εύκολα.

Διαβάστε επίσης: Το «ένστικτο» του Τερίμ δεν έφτασε. Χρειαζόταν και αγωνιστικό σχέδιο…

Όσα είπε ο Σλούκας:

«Είμαι περήφανος συνολικά για την εμφάνιση μας με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια στα επόμενα τρία δεκάλεπτα παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Ίσως έπαιξε ρόλο η πίεση που είχαμε εμείς στην αρχική η αυτοπεποίθηση που είχε ο αντίπαλος»

Είπα στο ημίχρονο πως πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσουμε και εκεί. Ήταν πολύ καλή ομάδα και πέρυσι για λεπτομέρειες δεν πήγαν στο Final-4»

Για το αν η εμφάνιση σου ήταν μια απάντηση για το λάθος στο τέλος του πρώτου αγώνα: «Όχι ήμασταν απογοητευμένοι επειδή δεν πήραμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα σε κάθε ματς που θα παίζω»

Για τον αν έχει και άλλους πόντους για να πετύχει στη σειρά: «Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ