Γκριγκόνις: «Οι διαιτητές αγαπούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…»

Γκριγκόνις: «Οι διαιτητές αγαπούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, αλλά και για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βρεθεί στο γήπεδο.

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για την ισοφάριση του Παναθηναϊκού στη σειρά με τη Μακάμπι και την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Λιθουανός γκαρντ αναφέρθηκε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τόνισε ότι οι ρέφερι της Euroleague αγαπούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…

Διαβάστε επίσης: Έχει «τρελάνει» την Ευρώπη ο Σίνα: «Ο καλύτερος τερματοφύλακας του Youth League» (vids+pics)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Νομίζω ότι οι διαιτητές τον αγαπούν… Είναι εκεί και κάθεται πολύ κοντά τους. Είναι πολύ χαρούμενοι για την υποστήριξη του. Αλλά ξέρεις, όταν παίζεις, δεν σε νοιάζει ποιος είναι στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και αυτός μπορεί να πάει και να κοιμηθεί ήσυχα, γιατί αλλιώς τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι. Είναι χαρούμενος για τη νίκη».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Σίγουρα είναι καλό το να χτίσουμε ένα προβάδισμα 14-16 πόντων που είχαμε, αλλά επέστρεψαν και μετά απαντήσαμε. Έτσι είναι. Πολλά μικρά κλειδιά για τη νίκη που προφανώς ο Σλούκας έπαιξε πολύ καλά σήμερα και είναι καλό που ο βασικός μας παίκτης είναι σταθερός όλη την ώρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε και να αναλύσουμε το παιχνίδι, αλλά σήμερα μέσα σε αυτό το περιβάλλον με τους φιλάθλους μας, χαίρομαι για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ