Μεγάλη αγωνία στη Μακάμπι με Μπόλντγουιν – Πήγε στην Κροατία για θεραπείες

Μεγάλη αγωνία στη Μακάμπι με Μπόλντγουιν – Πήγε στην Κροατία για θεραπείες

Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν θα πάει για θεραπείες στην Κροατία, μήπως προλάβει να είναι έτοιμος στο τρίτο ματς της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό

Η Μακάμπι ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο Game 2 της σειράς στο ΟΑΚΑ και πλέον πάει στο Βελιγράδι με σκοπό να κάνει δύο νίκες και να είναι αυτή η ομάδα που θα περάσει στο Final Four του Βερολίνου.

Η ομάδα του λαού έχει τα προβλήματα της να λύσει, όμως το πιο σημαντικό είναι χωρίς αμφιβολία ο Ουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Game 2 της σειράς και η απουσία του ήταν μεγάλη. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ενοχλήσεις και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τρίτο ματς στο Βελιγράδι.

Ο Όντεντ Κάτας περιμένει να δει την κατάσταση που θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες, παρόλα αυτά προς το παρόν είναι αμφίβολος. Είναι σημαντικό να τονιστεί πως ο Αμερικανός γκαρντ ταξίδεψε ήδη για την Κροατία, προκειμένου να ακολουθήσει σε ειδικό κέντρο θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση του.

Ο Μπόλντγουιν είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με την αποστολή της Μακάμπι τη Δευτέρα στο Βελιγράδι, αλλά είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του για να τεθεί στη διάθεση του Όντεντ Κάτας, τουλάχιστον για το πρώτο ματς της επόμενης εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος άσος τραυματίστηκε στην τέταρτη περίοδο του πρώτου αγώνα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Φέτος έχει 17,9 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 19,6 στην αξιολόγηση σε 28:14 συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ