Απίστευτες «μπηχτές» του Μπράουν για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δειλοί, ασχολούνται μόνο με τους διαιτητές…»

Απίστευτες «μπηχτές» του Μπράουν για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δειλοί, ασχολούνται μόνο με τους διαιτητές…»

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν κρατήθηκε και άφησε αιχμές για τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Η… κόντρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζεται. Μετά τα έντονα παράπονα των Πράσινων για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι τεταμένες, με τον Λορέντζο Μπράουν να μιλά σε ισραηλινά μέσα και να αφήνει αιχμές για το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε ότι η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού ήταν δειλή μετά το πρώτο παιχνίδι, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να επικεντρωθούν στο να παίξουν μπάσκετ, και όχι με το σφύριζαν οι διαιτητές, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πάρει μέρος σε όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στα σόσιαλ μίντια.

«Δεν ξέρω τι να πω. Ούτε παίζω, ούτε συμμετέχω σε τέτοια παιχνίδια. Δεν ξέρω πως να εξηγήσω τη συμπεριφορά τους, ήταν δειλοί. Το να παραπονιέσαι για ένα παιχνίδι και το τι σφυρίζουν οι διαιτητές δεν είναι μπάσκετ. Προετοιμάσου σωστά για τον αγώνα, αν νικήσεις νίκησες, αν χάσεις έχασες, απλά επικεντρώσου στο να παίξεις μπάσκετ. Δεν συμμετέχω σε όλα αυτά που γίνονται στα σόσιαλ μίντια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λορέντζο Μπράουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ