Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου είπε πως δέχτηκε απειλές από άνθρωπο των Ισραηλινών, οι οποίοι του είπαν εμμέσως πλην σαφώς πως «θα δεις τι θα σου κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Όπως ήταν λογικό η Μακάμπι αρνείται τους ισχυρισμούς του Τούρκου προπονητή, μέσω ανώνυμης πηγής και ρεπορτάζ στο Ισραήλ.

Η ιστοσελίδα Sport5 του Ισραήλ, επικαλούμενη πηγή από την ίδια την ομάδα, αναφέρει πως «… λέει ψέματα ο Αταμάν. Κανένας άνθρωπος μας δεν μιλάει έτσι».

Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει πως η ένταση συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, όπου όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί ο Τούρκος προπονητής έβρισε κάποιους παίκτες της ομάδας του λαού.
Μάλιστα, τονίζουν πως ο Αταμάν έδιωξε έναν οπαδό της Μακάμπι που βρισκόταν στο χώρο των αποδυτηρίων και ζήτησε την παρέμβαση της ασφάλειας για να απομακρυνθεί.

Το ρεπορτάζ του Sport5 καταλήγει αναφέροντας πως «… η Μακάμπι προσπαθεί να αγνοήσει το θόρυβο που δημιουργεί ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία τις τελευταίες μέρες και δεν απάντησε στους ισχυρισμούς του για να μην ανεβάσει περισσότερο τους τόνους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ