Γκριμάου: «Το break του Ολυμπιακού δεν μείωσε τις πιθανότητές μας για πρόκριση»

Γκριμάου: «Το break του Ολυμπιακού δεν μείωσε τις πιθανότητές μας για πρόκριση»

Αισιόδοξος ο Ρότζερ Γκριμάου ενόψει των δύο αναμετρήσεων της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για το Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων τόνισε πως το break που έκαναν οι Πειραιώτες στη Βαρκελώνη δεν μειώνει τις πιθανότητες της ομάδας του για πρόκριση στο Final 4.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Έμερι αποθέωνε τον Μεντιλίμπαρ

Όσα είπε ο Γκριμάου:

«Έχουμε ακέραιη την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Είχαμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής. Αύριο (σ.σ Τρίτη 21:30) θα είναι ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά σε όλο το παιχνίδι, γιατί ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί όταν κάνεις λάθος. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη σειρά και εδώ στην Ελλάδα θα είναι πολύ περισσότερο.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, αν και θα είναι δύσκολο, γιατί θα προσπαθήσουν να παίξουν αργά. Παράλληλα, πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα, αφού είναι σημαντικό να μην παραχωρήσουμε εύκολους πόντους.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια. Το break του Ολυμπιακού δεν μείωσε τις πιθανότητές μας για πρόκριση στο Final Four. Παραμένουν οι ίδιες με πριν την έναρξη της σειράς παρότι έχουν λάβει χώρα τα δύο πρώτα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ