Oριστικό: Χωρίς Μπόλντγουιν η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό

Oριστικό: Χωρίς Μπόλντγουιν η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό

Ο Γουέιντ Μπάλντουιν κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός 12άδας από το Game 3 της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό AKTOR

O Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει στις 20:00, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 3 των play-offs της Euroleague στη «Χάλα Πιονίρ».

Όπως έγινε γνωστό, η «ομάδα του λαού» δεν θα έχει οριστικά τον Γουέιντ Μπόλντγουιν στο αποψινό ματς, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ συμμετείχε κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Επικό βίντεο του Ολυμπιακού: Πήραν… τρυπάνια Ιντάλγκο και Κουμεντάκης και «καρφίτσωσαν» το double (pics,vid)

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση του δεν έχει εκτιμηθεί στο 100% και για αυτόν τον λόγο η συμμετοχή του στο Game 4 της Πέμπτης (2/5) παραμένει αμφίβολη.

Αναλυτικά η  12άδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ:  Κλίβελαντ, Ουέμπ, Μπράουν, Σόρκιν, ΝτιΜπαρτολομέο, Ριβέρο, Κοέν, Μέιερ, Τόμασον, Νίμπο, Μπλατ, Κόλσον.

Οι «πράσινοι», με την σειρά τους δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που βρίσκεται στην Ισπανία για εξετάσεις, με αυτή να είναι η μοναδική απουσία για τον Εργκίν Αταμάν ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Η 12άδα του Εργκίν Αταμάν: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ