Έσπασε και άλλο ρεκόρ ο Σλούκας: Άποντος στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Έσπασε και άλλο ρεκόρ ο Σλούκας: Άποντος στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Στο Game 2 είχε 29 πόντους, αλλά στο Game 3 έμεινε στους μηδέν. Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από το ζενίθ στο ναδίρ ο Κώστας Σλούκας. Από την εκπληκτική εμφάνιση στο Game 2 των playoffs της Euroleague με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στους 0 πόντους στο Game 3.

Ο διεθνής άσος έμεινε άποντος στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους Ισραηλινούς, έχοντας 0 πόντους, με 0/1 δίποντα και 0/2 τρίποντα, με τον γκαρντ του Τριφυλλιού να έχει επίσης 4 ριμπάουντ (2 αμυντικά, 2 επιθετικά), 3 ασίστ και 1 λάθος σε 20:19 λεπτά συμμετοχής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μένει άποντος ο Σλούκας μετά το 2019 και συγκεκριμένα από τις 30 Οκτωβρίου (30/10/2019), όταν είχε 0 πόντους ως παίκτης της Φενερμπαχτσέ σε έναν αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την κανονική διάρκεια της Euroleague.

Η κακή εμφάνιση του Ελληνα γκάρντ στο αποψινό παιχνίδι δυσκόλεψε πάρα πολύ το έργο του Παναθηναϊκού, ο οποίος ηττήθηκε από την Μακάμπι και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς οι Ισραηλινοί προηγούνται με 2-1 και έχουν στην έδρα τους το Game 4.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σλούκας ήταν ο μοιραίος παίκτης του Παναθηναϊκού στο Game 1, καθώς είχε κάνει το λάθος στην τελευταία κρίσιμη επίθεση του Τριφυλλιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ