Και όμως έχασε: Με 13 τρίποντα, 50% ευστοχία και δίχως Μπάλντγουιν

Και όμως έχασε: Με 13 τρίποντα, 50% ευστοχία και δίχως Μπάλντγουιν

Ο Παναθηναϊκός έμπλεξε για τα καλά στο Βελιγράδι. Και δεν…

Σε μπελάδες πλέον ο Παναθηναϊκός έπειτα από την ήττα του απόψε στο Βελιγράδι. Από την 85-83 επικράτηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ που έδωσε στην ομάδα του Κάτας το προβάδισμα στη σειρά (2-1) και προφανώς το πάνω χέρι.

Αντικειμενικά; Το άξιζαν οι Ισραηλινοί που προηγήθηκαν και στα 40 λεπτά του ματς. Γιατί είχαν μια ξεκάθαρη ιδέα να παίξουν με τους ψηλούς που τους δικαίωσε (Νίμπο 22. Κόλσον 13, Γουέμπ 8, Ριβέρο 8). Γιατί ξέφυγαν ακόμη και με 18 πόντους διαφορά. Γιατί έδειξαν διαβασμένοι και έτοιμοι σε ένα βράδυ που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είχαν ξανά τον πρώτο τους σκόρερ. Τον καταπληκτικό Μπάλντγουιν που μετά το game 2 έχασε και το game 3. Δεν είχε η Μακάμπι τον πρώτη της σκόρερ.

Διαβάστε επίσης: Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα ο Μεντιλίμπαρ (pics)

Δεν είχε από ένα σημείο και έπειτα απάντηση και στο τρίποντο του Παναθηναϊκού που πήγε να αλλάξει την ιστορία της βραδιάς: Είχε 13/26 τρίποντα η ομάδα του Αταμάν. Με τον Λούκα Βιλντόζα να φέρνει από τον πάγκο 3/4, τον καταπληκτικό Παπαπέτρου να βάζει 3/3, τον Μήτογλου να έχει 2/4 και τον μοναδικό Κέντρικ Ναν να βάζει 5/8. Είχε 5/7 ο Αμερικανός που πήρε και το τελευταίο σουτ με τη λήξη. Εκεί του προέκυψε το 5/8 και τελικά το πικρό ποτήρι της ήττας.

Με 50% στο τρίποντο εκτός έδρας -και μάλιστα σε 26 σουτ- δεν πρέπει να χάνεις. Δεν επιτρέπεται να χάνεις. Όταν η μπάλα φτάνει να σου κάνει όλα τα κέφια. Και αυτό είναι το χειρότερο για τους Πράσινους που τη Πέμπτη θα είναι πλέον με τη πλάτη στον τοίχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ