Μεντί Ντιφαλά: Το «εργαλείο» της Euroleague που με το έτσι θέλω πέρασε τη Μπαρτσελόνα από το ΣΕΦ (vid)

Μεντί Ντιφαλά: Το «εργαλείο» της Euroleague που με το έτσι θέλω πέρασε τη Μπαρτσελόνα από το ΣΕΦ (vid)

Ένας παλιάτσος Γάλλος, άλλαξε την ιστορία της σειράς Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα απόψε στο ΣΕΦ.

Να τη χαίρεται τη Euroleague ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Και να χαίρεται και αυτόν έναν παλιάτσο που απόψε άλλαξε την ιστορία της σειράς Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα.

Χειρουργείο μέσα στο ΣΕΦ για τον περσινό φιναλίστ με μια εφεύρεση φάουλ του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Τζαμπάρι Πάρκερ. Φάουλ στα 8 μέτρα και σε νεκρό χρόνο! Αυτό έδωσε ο Μεντί Ντιφαλά. Το «εργαλείο» από τη Γαλλία που αν δεν ήταν σε αποστολή, τότε σίγουρα είναι για οφθαλμίατρο.

Ξέρετε που τον ακούσαμε πάλι αυτόν τον τύπο φέτος; Στα τέλη Μάρτη και στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα. Τότε που οι Καταλανοί τον είχαν ντύσει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για να εκφράσουν τα παράπονα τους. Φαίνεται πως απόψε ήρθε η ώρα να δουν το γραμμάτιο να ξεπληρώνεται. Μέσα στο ΣΕΦ.

Στο ματς που κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα κρίνει και την πρόκριση στο final four. Το πήρε πίσω το πλεονέκτημα η Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός πλέον στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορεί να ελπίζει να πάει τη σειρά σε 5 ματς και να διεκδικήσει ότι μπορεί στη Βαρκελώνη. Τι συζητάμε όμως ακριβώς μετά το αποψινό; Μετά από αυτό το εμετικό…

Πρέπει και οι Ερυθρόλευκοι κάποια στιγμή να μιλήσουν.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ