«Βόμβα» για τον Πάντερ και το μέλλον του!

«Βόμβα» για τον Πάντερ και το μέλλον του!

Σερβικό ΜΜΕ έβαλε «φωτιά» στην ευρωπαϊκή αγορά, υποστηρίζοντας πως ο Κέβιν Πάντερ αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτιζάν.

Ο Κέβιν Πάντερ αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτιζάν στο τέλος της σεζόν σύμφωνα με πληροφορίας που προκύπτουν από… Σερβία μεριά.

Δημοσίευμα του σερβικού «sportske.net» βάζει… φωτιά στην ευρωπαϊκή αγορά, αφού αναφέρει πως ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» θα αποχωρήσει μετά τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία για τον Βλάντο Τζούροβιτς: Βρέθηκε νεκρός ο 49χρονος γιος του σε δάσος στο Βελιγράδι

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πάντερ ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού του πως μετά την 1η Ιουλίου δεν θα βρίσκεται στο Βελιγράδι και έχει ήδη χαιρετίσει τους γείτονες και τους φίλους του.

Φυσικά, μένει να αποδειχτεί το επόμενο διάστημα κατά πόσο αυτό το δημοσίευμα είναι αληθές και έγκυρο, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, πράγμα που πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει.

Για να σπάσει ένα συμβόλαιο στην Ευρώπη θα πρέπει να τα βρουν η ομάδα με τον παίκτη και με την ανάλογη αποζημίωση ή να βρεθεί κάποιος σύλλογος να δώσει στην Παρτιζάν ένα ποσό που εκείνη αξιώνει τον Πάντερ για να τον πάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ