Αποκάλυψη του Πάντερ: «Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός…»

Αποκάλυψη του Πάντερ: «Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός…»

Ο Κέβιν Πάντερ σχολίασε την πορεία του Παναθηναϊκού στα Play offs και προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το τριφύλλι.

Ο Κέβιν Πάντερ ακούστηκε πολύ έντονα το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά δεν προχώρησε η μεταγραφή του και αποφάσισε να μείνει στην Παρτιζάν και να ανανεώσει μάλιστα με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο Αμερικανός γκαρντ μάλιστα προέβη σε μία αποκάλυψη για το τριφύλλι, καθώς τόνισε σε δηλώσεις του πως παρακολουθεί στενά την πορεία του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ της EuroLeague, εξαιτίας και της παρουσίας του καλού του φίλου, Ματίας Λεσόρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή είμαι απλά φίλαθλος. Απολαμβάνω το καλό μπάσκετ των πλέι-οφ. Παρακολουθώ τον Ματίας. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι, πολύ καλό ματς. Βλέπω επίσης το ζευγάρι Μονακό-Φενέρμπαχτσε. Παρακολουθώ αυτές τις δύο σειρές», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτιζάν σύμφωνα με την «Mozzart Sport».

Ερωτηθείς αν θα δει τα ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Μέγκα για τα πλέι-οφ της ΑΒΑ League, είπε: «Όχι. Ειλικρινά, δεν θα το δω. Με ενδιαφέρουν μόνο ο Παναθηναϊκός και το Μονακό-Φενερμπαχτσέ».

«Όλοι (στην Παρτιζάν) σκέφτονται ότι αν κάναμε αυτό ή αν είχαμε κάνει εκείνο θα ήμασταν στα πλέι-οφ. Αλλά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και αυτό είναι όλο. Γι’ αυτό δεν είμαστε στο πλέι-οφ της EuroLeague», υπογράμμισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ