Euroleague: Με ΜακΚίσικ και Ναν το Τοp-10 των Game 5 (vid)

Euroleague: Με ΜακΚίσικ και Ναν το Τοp-10 των Game 5 (vid)

Το Top-10 των Game 5 της EuroLeague έχει ελληνικό χρώμα, αφού περιλαμβάνει το θεαματικό κάρφωμα του ΜακΚίσικ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τη μεγάλη τάπα του Ναν στον Κοέν

Το παζλ του Final Four συμπληρώθηκε καθώς μετά τα χθεσινά Game 5, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε πήραν τα τελευταία «εισιτήρια» για το Βερολίνο, εκεί που θα αντιμετωπίσουν Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, στα ημιτελικά.

Η Euroleague, όπως συνηθίζει, ανήρτησε ένα βίντεο με τις  10 καλύτερες φάσεις από τα συναρπαστικά Game 5 των play-offs, στο οποίο υπάρχει αρκετό ελληνικό χρώμα με στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις πράσινων και ερυθρόλευκων. Επίσης, από το ματς της Φενέρ με την Μονακό, υπάρχουν δύο φάσεις, όπου «έλαμψαν» οι Νικ Καλάθης και Γιώργος Παπαγιάννης.

Διαβάστε επίσης: Από το Τελ Αβίβ στο Βερολίνο: Το 13ο Final Four του Ολυμπιακού! (vids)

Στη θέση No.9 της λίστας βρίσκεται το κάρφωμα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στον αιφνιδιασμό και τέσσερις θέσεις ψηλότερα δεσπόζει η επιβλητική τάπα του Παπαγιάννη στον Μοτιεγιούνας.

Ο ΜακΚίσικ «κρεμάστηκε» στο καλάθι με εντυπωσιακό άλμα για να καταλάβει τη θέση No.3, ενώ στο δεύτερο «σκαλί του βάθρου» είναι η εντυπωσιακή τάπα του Κέντρικ Ναν στον Κοέν. Στην κορυφή του Top-10 βρίσκεται το ασύλληπτο καλάθι του Κλίβελαντ, που σκόραρε μετά από αναπήδηση δέκα μέτρων στη στεφάνη.

Δείτε το Top-10 της Euroleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ