«Ανατροπή με τον Μπράουν – Αυτή είναι η προσφορά της Φενέρ σε παίκτη και Μακάμπι» (pic)

«Ανατροπή με τον Μπράουν – Αυτή είναι η προσφορά της Φενέρ σε παίκτη και Μακάμπι» (pic)

Η Φενέρμπαχτσε μοιάζει πλέον το φαβορί για την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν και οι Ισραηλινοί αποκαλύπτουν την προσφορά των Τούρκων.

Το που θα καταλήξει ο Λορέντζο Μπράουν φαίνεται πως είναι από τα πρώτα… σίριαλ το επερχόμενου καλοκαιριού, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου της Euroleague.

Εδώ και αρκετό διάστημα ρεπορτάζ από το Ισραήλ κάνουν λόγο πως ο Αμερικανός γκαρντ με ισπανικό διαβατήριο θέλει να αποχωρήσει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στη χώρα με τον πόλεμο στην Παλαιστίνη.

Το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του έμοιαζε να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τις τελευταίες μέρες η κατάσταση φαίνεται πως έχει αλλάξει, αφού γερά έχει μπει στο κόλπο η Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από το Ισραήλ, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μοιάζει πλέον εκείνη το φαβορί, με τον Άρελ Γκίνσμπερ να αποκαλύπτει μάλιστα και την πρόταση που έχουν καταθέσει οι Τούρκοι.

Συγκεκριμένα, η Φενέρμπαχτσε προσφέρει στον Μπράουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, ενώ είναι έτοιμη να πληρώσει στη Μακάμπι buyout ύψους 1 εκατομμυρίου. Πάντως ο παίκτης θα περιμένει και την επίσημη πρόταση της Ρεάλ για να πάρει την απόφασή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ