Η επική ζωγραφιά με… Παπ, ο κριτής Μπαρτζώκας και ο μεγάλος νικητής (vid)

Η επική ζωγραφιά με… Παπ, ο κριτής Μπαρτζώκας και ο μεγάλος νικητής (vid)

H σειρά των επεισοδίων «Ζωγραφική με θέμα: Ο δρόμος για το Βερολίνο» του OlympiacosBC TV, ολοκληρώθηκε με το τρίτο μέρος της, και ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Η σειρά «Ζωγραφική με θέμα: Ο δρόμος για το Βερολίνο» του OlympiacosBC TV, ολοκληρώθηκε με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να δημοσιεύει σήμερα (22/5) το Part 3.

Στο τρίτο και τελευταία επεισόδιο της σειράς, οι Μόουζες Ράιτ, Ίγκνας Μπραζντέικις, Φιλίπ Πετρούσεφ Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ναζ Μήτρου – Λονγκ, Άλεκ Πίτερς, Νάιτζελ Γουϊλιαμς – Γκος και Λουκ Σίκμα, δοκίμασαν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες με το αποτέλεσμα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Ποια κερκίδα θα είναι μεγαλύτερη στο Βερολίνο: Οι υπολογισμοί για τα εισιτήρια που έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Φενέρ

Από αυτές τις ζωγραφιές ξεχωρίζουν, αυτή των Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ, με τον Κώστα Παπανικολάου να σηκώνει το τρόπαιο της Euroleague, αλλά και το λιοντάρι του Ναζ Μήτρου – Λονγκ.

Στο τέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εμφανίζεται σε ρόλο κριτή, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, να διαλέγει την ζωγραφιά του Λουκ Σίκμα, ως την καλύτερη του «διαγωνισμού».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ