Ερυθρός Αστέρας: Λόιντ και Φαλ οι δύο μεγάλοι μεταγραφικοί στόχοι του καλοκαιριού

Ερυθρός Αστέρας: Λόιντ και Φαλ οι δύο μεγάλοι μεταγραφικοί στόχοι του καλοκαιριού

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με τους ερυθρόλευκους να έχουν στα ραντάρ τους, τους Τζόρνταν Λόιντ και Γιουσουφά Φαλ

Ο Ερυθρός Αστέρας μετά την φετινή απογοητευτική σεζόν που πραγματοποίησε στην Euroleague, όπου τερμάτισε στην 16η θέση με ρεκόρ 11-23, θέλει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του και να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της σερβικής «Telesport», ο σύλλογος του Βελιγραδίου θέλει να εντάξει στο δυναμικό της δύο παίκτες από το… πάνω ράφι της Euroleague. Ο λόγος για τους Τζόρνταν Λόιντ και Γιουσουφά Φαλ.

Διαβάστε επίσης: UEFA: «Η Αθήνα θα είναι μια ερυθρόλευκη θάλασσα»

Στην πρώτη περίπτωση, ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό φέτος είχε 10,5 πόντους και 2,7 ριμπάουντ στην EuroLeague, αποτελώντας έναν από τους πρωταγωνιστές των Μονεγάσκων την σεζόν που ολοκληρώνεται. Να θυμίσουμε ότι ο Λόιντ αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους την σεζόν 2020-2021.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βλέπει με καλό μάτι και την προοπτική απόκτησης του Γιουσουφά Φαλ για τη θέση του σέντερ. Τη σεζόν που τελειώνει ο 29χρονος άσος της Βιλερμπάν είχε κατά μέσο όρο 11,7 πόντους και 7,8 ριμπάουντ στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ