Αντετοκούνμπο: «Μακάρι το NBA να είχε την ίδια ατμόσφαιρα – Χάρηκα για τον αδερφό μου»

Αντετοκούνμπο: «Μακάρι το NBA να είχε την ίδια ατμόσφαιρα – Χάρηκα για τον αδερφό μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της Euroleague και ανέφερε πως θ ήθελε να υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα και στο ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός είναι ξανά στον τελικό της Euroleague. Όντας κυρίαρχος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, επικράτησε άνετα με 73-57 της Φενέρμπαχτσε στην «Uber Arena» και μετά από 13 χρόνια προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα παλέψει για το έβδομο αστέρι του κόντρα σε Ολυμπιακό η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που βρισκόταν στο Βερολίνο και παρακολούθησε το παιχνίδι από κοντά μίλησε μετά το τέλος του για το ματς και τον αδερφό του.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57: «Πράσινη» κυριαρχία και στον τελικό η ομάδα του Αταμάν

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ημιτελικό: «Ο τελικός ήταν καταπληκτικός. Χάρηκα που κέρδισε η ομάδα του αδελφού μου. Χαίρομαι που είναι στον τελικό και μακάρι να το σηκώσουν».

Για τον αδελφό του: «Το να βλέπεις τον αδελφό σου να παίζεις αγχώνεσαι λίγο. Πιστεύω ότι ήμουν πιο αγχωμένος από τον Κώστα. Μακάρι την Κυριακή να δώσει ενέργεια στην ομάδα. Να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του. Δε με νοιάζει να βάζει 30 πόντους, μόνο να το χαίρεται».

Για το αν ήθελε να είναι στο παρκέ: «Αφού είναι ο Κώστας μέσα στο παρκέ δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Όχι μόνο ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Κώστας Σλούκας».

Για την ατμόσφαιρα: «Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Μακάρι το NBA να είχε την ίδια ατμόσφαιρα. Να παίζεις με τέτοιους οπαδούς είναι εκπληκτικό».

Για το τι εξηγούσε στον Πίπεν: «Αυτό δεν είναι τίποτα, έλα να δεις έναν τελικό στην Ελλάδα».

Για αν έχουμε τελικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:
«Θα είμαι εδώ θα υποστηρίζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ