Μποζίκας: «Η εικόνα δεν μας εξέφραζε για αυτό που πρεσβεύουμε όλη τη χρονιά»

Μποζίκας: «Η εικόνα δεν μας εξέφραζε για αυτό που πρεσβεύουμε όλη τη χρονιά»

Στην εικόνα του πρώτου μέρος στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μποζίκας.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και είδε τους Ισπανούς να παίρνουν εκείνοι την πρόκριση στον τελικό της Euroleague.

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε για το παιχνίδι και στάθηκε στο πρώτο μέρος τονίζοντας ότι δεν ήταν κάτι που αντιπροσώπευε τους Ερυθρόλευκους όλη τη σεζόν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μποζίκας:

«Η εικόνα δεν μας εξέφραζε για αυτό που πρεσβεύουμε όλη τη χρονιά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μία υπερπροσπάθεια. Ένιωσαν την πίεσή μας. Ήθελε κάποιες λεπτομέρειες για να τους βάλουμε ακόμα περισσότερη πίεση».

Για το αν νιώθει ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους: «Ακριβώς έτσι νιώθουμε. Την πίεση την είχε η Ρεάλ και δεν υπήρχε κανένας λόγος να ξεκινήσουμε τόσο νευρικά το παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα με απίστευτη ποιότητα και ταλέντο. Χρειάζεσαι κάποια παραπάνω αγωνιστικά λεπτά για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Φτάσαμε ως εδώ περνώντας έναν Γολγοθά. Παλεύουμε για κάθε στόχο και κοιτάμε τον επόμενο».

Για τη συνέχεια: «Ο Ολυμπιακός σε κάθε διοργάνωση που παίζει στόχος είναι να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι. Πέρυσι τελείωσε η χρονιά με το πρωτάθλημα, έτσι θέλουμε και φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ