Tαβάρες: «Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο – Να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή στον τελικό»

Tαβάρες: «Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο – Να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή στον τελικό»

Ο Έντι Ταβάρες μετά την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η άμυνα ήταν αυτή που έδωσε την πρόκριση στην Βασίλισσα, με τον θηριώδη σέντερ να ζητάει την ίδια συγκέντρωση από την ομάδα του και στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό (87-76) στον ημιτελικό του Final Four 2024 και προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague, ωστόσο ο Έντι Ταβάρες έκανε παράπονα για το σκληρό παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Ο θηριώδης σέντερ των μερένχες μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι δέχτηκε αρκετά χτυπήματα από τους αντιπάλους του, όμως η συγκέντρωση που είχε η Βασίλισσα στα αμυντικά της καθήκοντα της έδωσαν τελικά την νίκη.

Διαβάστε επίσης: Χεζόνια: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ ιδιαίτερο – Άξια βρίσκεται στον τελικό»

«Η αλήθεια είναι ότι με έχουν χτυπήσει πολύ, αλλά ξέραμε ότι αυτό θα συμβεί. Για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι καλός στην άμυνα. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί σε αυτό», ανέφερε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ πρόσθεσε για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαστε πολύ κοντά. Πρέπει να προετοιμαστείς πολύ καλά και να είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο τέλος, οι τελικοί μπορούν να κριθούν από έναν ή δύο πόντους και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ