Έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό στο Ντουμπάι – Ποιοι είναι οι τέσσερις προπονητές που ακούγονται

Έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό στο Ντουμπάι – Ποιοι είναι οι τέσσερις προπονητές που ακούγονται

Το Ντουμπάι ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ήδη έχει φτιάξει μια λίστα με τέσσερις υποψήφιους προπονητές, που ενδέχεται να αναλάβουν το νεοσύστατο αυτό club

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ομάδα από το Ντουμπάι θα συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα την σεζόν 2024-2025, με απώτερο σκοπό μέσα στην επόμενη τριετία να πάρει μέρος στην Euroleague.

Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν ξεκινήσει την προεργασία προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο προπονητή που θα καθοδηγήσει τον νεοσύστατο σύλλογο στην πρώτη του απόπειρα να εμφανιστεί στην μπασκετική Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Χεζόνια: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ ιδιαίτερο – Άξια βρίσκεται στον τελικό»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Meridian Sport», στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος εργάζεται από το 2022 στην εθνική ομάδα της Κίνας, ενώ η ομάδα του Ντουμπάι ασχολείται επίσης με τις περιπτώσεις των Σέρτζιο Σκαριόλο, Τσάβι Πασκουάλ και Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Αναμφίβολα, μιλάμε για πολύ έμπειρους προπονητές, εγνωσμένης αξίας, δείγμα και της επένδυσης που είναι διατεθειμένοι να κάνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ