Κάνααν: «Θέλω να το πάρει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Κάνααν: «Θέλω να το πάρει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Την επιθυμία του να δει τον Κώστα Σλούκα και την παρέα του να σηκώνει την κούπα στο Βερολίνο εξέφρασε ο άσος του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον τελικό της Euroleague και θα διεκδικήσει αύριο Κυριακή (26/5, 21:00) το τρόπαιο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στο «Eurohoops» και ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, με τον Αμερικανό να είναι ξεκάθαρος.

Συγκεκριμένα, ο σουτέρ του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα ήθελε να τον κατακτήσει ο Παναθηναϊκός, επισημαίνοντας πως έχει φίλους στην ομάδα των Πράσινων και θα χαρεί πολύ γι’ αυτούς.

Οι δηλώσεις του Αϊζάια Κάνααν:

«Θα χαρώ για αυτούς, αν κερδίσουν. Έχω φίλους στην ομάδα, θα χαρώ γι’ αυτούς. Δεν προσθέτει κίνητρο στην αντιπαλότητα των δυο ομάδων, αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει στον τελικό.

Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα και για τις δυο ομάδες. Θα χαρώ για τους φίλους μου στον Παναθηναϊκό, αν κερδίσουν την Εuroleague».

@eurohoops_greece 🔴🤝☘️ Κάνααν: «Θα χαρώ για τον Παναθηναικό αν κερδίσει» #eurohoops #mpes #foryou #fyp #greece #basketball #euroleague #foryoupage #mpesfy #basketballtiktok #panathinaikos #παναθηναϊκός #olympiacos #viral ♬ original sound – eurohoops_greece

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ