Κάνααν: «Θέλω να το πάρει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Κάνααν: «Θέλω να το πάρει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Την επιθυμία του να δει τον Κώστα Σλούκα και την παρέα του να σηκώνει την κούπα στο Βερολίνο εξέφρασε ο άσος του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον τελικό της Euroleague και θα διεκδικήσει αύριο Κυριακή (26/5, 21:00) το τρόπαιο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στο «Eurohoops» και ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, με τον Αμερικανό να είναι ξεκάθαρος.

Συγκεκριμένα, ο σουτέρ του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα ήθελε να τον κατακτήσει ο Παναθηναϊκός, επισημαίνοντας πως έχει φίλους στην ομάδα των Πράσινων και θα χαρεί πολύ γι’ αυτούς.

Οι δηλώσεις του Αϊζάια Κάνααν:

«Θα χαρώ για αυτούς, αν κερδίσουν. Έχω φίλους στην ομάδα, θα χαρώ γι’ αυτούς. Δεν προσθέτει κίνητρο στην αντιπαλότητα των δυο ομάδων, αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει στον τελικό.

Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα και για τις δυο ομάδες. Θα χαρώ για τους φίλους μου στον Παναθηναϊκό, αν κερδίσουν την Εuroleague».

@eurohoops_greece 🔴🤝☘️ Κάνααν: «Θα χαρώ για τον Παναθηναικό αν κερδίσει» #eurohoops #mpes #foryou #fyp #greece #basketball #euroleague #foryoupage #mpesfy #basketballtiktok #panathinaikos #παναθηναϊκός #olympiacos #viral ♬ original sound – eurohoops_greece

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ