Παπαπέτρου: «Ο τρόπος που κλείσαμε τη σεζόν είναι σαν παραμύθι»

Παπαπέτρου: «Ο τρόπος που κλείσαμε τη σεζόν είναι σαν παραμύθι»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό.

Εκστασιασμένος από την τεράστια εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την κατάκτηση του έβδομου τροπαίου της Euroleague, ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς πως οι Πράσινοι έκλεισαν τη σεζόν σαν παραμύθι, ενώ αφιέρωσε την κούπα στην οικογένειά του.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Είναι απίστευτο συναίσθημα, ο κόσμος ταξίδεψε και μας έδειξε την αγάπη του. Ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας, είμαι τόσο χαρούμενος για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια, επανήλθαμε, το ξέραμε ότι είχαμε επανέλθει, αλλά ο τρόπος που κλείσαμε αυτή τη σεζόν είναι σαν παραμύθι, δεν θα μπορούσες να το γράψεις καλύτερα.

Η Ρεάλ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, με ένα φοβερό ρόστερ, ίσως το καλύτερο όλων των εποχών, είχαμε πολύ δύσκολη δουλειά. Μείναμε στο σκορ, παρ’ όλο που η Ρεάλ έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Παλέψαμε σώμα με σώμα, κάθε παίκτης έδωσε κάτι, είμαι περήφανος για όλους.

Το αφιερώνω στην οικογένεια και τον αδελφό μου, έχουμε αμέτρητες ώρες μαζί στο γήπεδο, ακολουθεί την τρέλα μου και του αξίζει τόσο όσο και σε μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ