Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας : «Αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» δήλωσε ο Μακλίν

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας : «Αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» δήλωσε ο Μακλίν

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν στάθηκε στην άμυνα του Ερυθρού Αστέρα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός εάν εμφανιστεί όπως και με την Φενέρμπαχτσε, θα είναι ο νικητής την Παρασκευή.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Τετάρτης στην Τουρκία.

Ο Αμερικανός παίκτης μίλησε στην ανοιχτή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή στο ΣΕΦ και τόνισε πως οι Σέρβοι είναι μία πολύ σκληρή ομάδα.

Αρχικά ο παίκτης των Πειραιωτών είπε: «Ήταν όντως ένα δύσκολο παιχνίδι το χτεσινό. Επιστρέψαμε εδώ, κάναμε προπόνηση, είδαμε κάποια συστήματα, κάναμε τις διατάσεις μας, θα έχουμε θεραπεία και θα ετοιμαστούμε για αύριο για να παίξουμε με τον Ερυθρό Αστέρα».

Αναφορικά τώρα με το τι πρέπει να κρατήσει και τι να αφήσει από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, ο ΜακΛίν δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας, είτε είμαστε πίσω στο σκορ είτε μπροστά,  να παίζουμε ως ομάδα και έτσι να αντιδράμε και από εκεί και πέρα να βλέπουμε τι έχουμε καταφέρει. Αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τον Ερυθρό Αστέρα και αν φοβάται κάτι από τους Σέρβους, ο Αμερικανός σέντερ είπε: «Παίζουν πάντα σκληρά, είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτό κάνουν παραδοσιακά και αυτό πιστεύω ότι θα κάνουν και με εμάς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ειδικά στην άμυνά μας και να βρούμε την ενέργεια να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ