Αποκάλυψη-σοκ : «Ο Χάνεϊκατ είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό»!

Αποκάλυψη-σοκ : «Ο Χάνεϊκατ είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό»!

Ο τραγικός όσο και αδόκητος θάνατος του Τάιλερ Χάνεϊκατ συγκλόνισε τον κόσμο του μπάσκετ, ειδικά του ευρωπαϊκού, αφού ο εκλιπών πρόλαβε να «χτίσει» ένα καλό όνομα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και να αναγνωριστεί η αξία του από πολύ κόσμο. Μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήθελε αυτό το καλοκαίρι να τον φέρει στην Ελλάδα! Αυτό […]

Ο τραγικός όσο και αδόκητος θάνατος του Τάιλερ Χάνεϊκατ συγκλόνισε τον κόσμο του μπάσκετ, ειδικά του ευρωπαϊκού, αφού ο εκλιπών πρόλαβε να «χτίσει» ένα καλό όνομα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και να αναγνωριστεί η αξία του από πολύ κόσμο.

Μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήθελε αυτό το καλοκαίρι να τον φέρει στην Ελλάδα! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η μητέρα του, Λίζα, σε μια δήλωσή της, που δημοσιοποιεί μέσω twitter ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ρόι Κοέν.

Σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα του Χάνεϊκατ, ο γιος της μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Χίμκι είχε προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι. Δεν ήθελε να επιστρέψει στη Ρωσία, παρότι η Χίμκι φέρεται να έδινε τα περισσότερα χρήματα. Προτιμούσε να πάει στο Τελ Αβίβ, αλλά αρχικά ζητούσε πολλά χρήματα και η συμφωνία δεν έκλεινε. Όταν τελικά, αποφάσισε να αποδεχθεί την αρχική πρόταση της Μακάμπι, κόπηκε τόσο ξαφνικά και τραγικά το νήμα της ζωής του.

Λέει η Λίζα Χάνεϊκατ: «(Ο Τάιλερ) είχε προτάσεις από τη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό. Ήθελε να επιστρέψει στο Ισραήλ (σ.σ. είχε αγωνιστεί εκεί τη σεζόν 2013-14 με την Ιρόνι Νες Ζιόνα) και όταν αρχικά ζήτησε περισσότερα χρήματα από τη Μακάμπι, αυτή έκανε πίσω. Το ξανασκέφτηκε και ζήτησε από τον ατζέντη του να πει στη Μακάμπι ότι θα υπέγραφε τελικά την αρχική πρόταση. Αλλά μετά συνέβη αυτό…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ