Τιλί : «Θα επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο»

Τιλί : «Θα επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο»

Μετά από το διάλειμμα στον Ολυμπιακό, ο Κιμ Τιλί επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα για να φορέσει αυτή τη φορά τη φανέλα της Γκραν Κανάρια. Κατά την επίσημη παρουσίασή του εξήγησε γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη ομάδα και καθησύχασε όσους πιθανώς ανησυχούν για τους τραυματισμούς που είχε στη διάρκεια της σεζόν που πέρασε. «Θέλω να ευχαριστήσω την […]

Μετά από το διάλειμμα στον Ολυμπιακό, ο Κιμ Τιλί επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα για να φορέσει αυτή τη φορά τη φανέλα της Γκραν Κανάρια. Κατά την επίσημη παρουσίασή του εξήγησε γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη ομάδα και καθησύχασε όσους πιθανώς ανησυχούν για τους τραυματισμούς που είχε στη διάρκεια της σεζόν που πέρασε.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την πολύ μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω στην Ισπανία και να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα. Πέρασα μία δύσκολη χρονιά, είμαι διψασμένος να αγωνιστώ ξανά και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Έχω εμπειρία από την Liga Endesa και την Ευρωλίγκα και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με όσα έχω μάθει», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του:

«Μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα. Είναι σημαντικό στην Ευρωλίγκα να παίζεις σκληρά στην άμυνα. Έχω βελτιωθεί στα σουτ τριών πόντων. Είμαι ένας ολοκληρωμένος παίκτης».

Επέλεξε την Γκραν Κανάρια γιατί: «Ήθελα να έρθω στην ομάδα, γιατί η Liga Endesa είναι η καλύτερη λίγκα. Επίσης, η Γκραν Κανάρια παίζει στην Ευρωλίγκα. Ήταν προσωπικός μου στόχος να αγωνιστώ ξανά στο υψηλότερο επίπεδο και στην Ισπανία».

Όσον αφορά τους τραυματισμούς του ήταν καθησυχαστικός: «Πριν από 2,5 μήνες έκανα την επέμβαση. Ακολουθώ πρόγραμμα αποθεραπείας για να είμαι στο 100% από την αρχή της σεζόν. Όλο το καλοκαίρι δουλεύω σκληρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο».

Και έκλεισε λέγοντας: «Εδώ και πολλά χρόνια η Γκραν Κανάρια είναι ίδια. Είναι μία οικογένεια. Μου αρέσουν οι ομάδες που δεν αλλάζουν κάθε χρόνο και διατηρούν την ταυτότητά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ