
Έξαλλος ο Λούκα Μπάνκι με τη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ το οποίο παρομοίασε μάλιστα με «ζωολογικό κήπο».
Στα όσα έγιναν στο Game 2 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Εφές αναφέρθηκε σε δηλωσεις του ο Λούκα Μπάνκι.
Ο Ιταλός προπονητής ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά των οπαδών των γηπεδούχων ενώ παρομοίασε το ΟΑΚΑ με «ζωολογικό κήπο».
Διαβάστε επίσης: O «αιώνιος» Τίτο Βιλανόβα και το τελευταίο του δώρο στην Μπαρτσελόνα (pics & vid)
Όσα είπε ο Μπάνκι στο «Basket News»:
«Όλα είναι εντάξει. Κάποιος με έφτυσε ενώ έφευγα από το γήπεδο, αλλά αυτό θα έπρεπε να είναι προς τιμήν τους. Λίγο σάλιο στο κοστούμι, όλα είναι εντάξει. Συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Όταν πηγαίνεις στο ζωολογικό κήπο, μπορεί να συμβεί – τα λάμα φτύνουν, σωστά; Συμβαίνει. Εάν πας στο ζωολογικό κήπο, μπορεί να σε φτύσουν».
Luca Banchi claims a Panathinaikos fan spat on him while he was leaving the court 😳 pic.twitter.com/UgOe8oXPkE
— BasketNews (@BasketNews_com) April 25, 2025