
Ο Σέιν Λάρκιν μίλησε για τη νίκη της Εφές επί του Παναθηναϊκού στο Game 4, τονίζοντας ότι η ομάδα πήρε πολλά και από τους 12 παίκτες της, ενώ ανέφερε ότι είναι πολύ περήφανος.
Η Αναντολού Εφές νίκησε τον Παναθηναϊκό με 85-82 στην Κωνσταντινούπολη, για το τέταρτο παιχνίδι των play-off της Euroleague και ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2, υποχρεώνοντας Game 5, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (6/5, 21:45).
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο άσος των γηπεδούχων, Σέιν Λάρκιν, προχώρησε σε δηλώσεις. Ο Αμερικανός ανέφερε ότι είναι πολύ περήφανος για τη νίκη και τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, με φόντο την πρόκριση στο Final-4 του Αμπού Ντάμπι.
Διαβάστε επίσης: Η μέρα και η ώρα του Game 5 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Έφες
Επίσης, δήλωσε ότι στο τέλος της ημέρας χρειάζονται και οι 12 παίκτες, αναφερόμενος στη χρησιμοποίηση όλου του ρόστερ της Εφές από τον Λούκα Μπάνκι, στο Game 4.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάρκιν
Για τη νίκη της Εφές: «Είμαι πολύ περήφανος. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι μια μάχη. Στο τέλος της ημέρας όλοι έδωσαν ό,τι είχαν, παίξαμε ο ένας για τον άλλον και τώρα θα έχουμε την ευκαιρία σε ένα ακόμη παιχνίδι στην Αθήνα να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για το Final Four».
Για τις εννέα ασίστ του: «Η άμυνα μου ήταν πρασαρμοσμένη στο να μου απαγορεύσει να πάρω σουτ από τρίπλα και έτσι απλά εμπιστεύτηκα τους συμπαίκτες μου. Εκείνοι έβαλαν τα ελεύθερα σουτ και τα καταφέραμε και τώρα θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε άλλη μια φορά».
Τη χρησιμοποίηση όλων των διαθέσιμων παικτών: «Στο τέλος της ημέρας θα χρειαστούν και οι 12 παίκτες. Όλοι έδωσαν ενέργεια. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Γιλμάζ θα ξεκινούσε σήμερα, αλλά μας έδωσε ενέργεια και στο τέλος όλοι ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν. Είχαν όλοι τις στιγμές τους και είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου που έπαιξαν σήμερα».