Ετοιμάζει «μπαμ» με Ντέρικ Ουίλιαμς η Μπάγερν

Ετοιμάζει «μπαμ» με Ντέρικ Ουίλιαμς η Μπάγερν

Τεράστια κίνηση από τη γερμανική ομάδα, που φέρνει στην Ευρώπη τον πρώην NBAer - Δεδομένη η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, θέμα χρόνου η ανακοίνωση του πρώην παίκτη των Λέικερς και Καβαλίερς.

Ετοιμη να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι η Μπάγερν Μονάχου, με τη γερμανική ομάδα να βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του πρώην NBAer, Ντέρικ Ουίλιαμς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportando», οι Βαυαροί τα έχει βρουν σε όλα με την πλευρά του Αμερικανού φόργουορντ και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινώσουν και επίσημα την απόκτησή του. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μεγάλη εμπειρία από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και έχει καταγράψει πάρα πολλές συμμετοχές στο ενεργητικό του.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς στο Draft του 2011 επιλέχθηκε στο Νο.11 και έκτοτε φόρεσε τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Σακραμέντο Κινγκς, Νιου Γιορκ Νικς, Μαϊάμι Χιτ, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Λέικερς. Ο δυναμικός φόργουορντ έπαιξε συνολικά σε 428 αγώνες, έχοντας συνολικά κατά μέσο όρο 8.9 πόντους και 4 ριμπάουντ. Την περσινή σεζόν ο Αμερικανός αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας με τα χρώματα των Tianjin Gold Lions. Ο 27χρονος έπαιξε σε 15 αγώνες, έχοντας μέσο όρο 20 πόντους.

Πλέον, μαζεύει τις βαλίτσες του και ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στη Γερμανία για να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ