Χάκετ: «Αν υπάρχει κατάρα κόντρα στον Ολυμπιακό, πρέπει να την καταστρέψουμε»

Χάκετ: «Αν υπάρχει κατάρα κόντρα στον Ολυμπιακό, πρέπει να την καταστρέψουμε»

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε σε ρώσικο μέσο ενημέρωσης για την νέα του ομάδα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το ρόλο του σε αυτή, και «κατάρα» που έχει αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας του Ολυμπιακού στα δυο χρόνια που έμεινε στους «ερυθρόλευκους» αλλά ένας τραυματισμός του τον ανάγκασε να πει αντίο στην ομάδα του Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι.

Από τότε έχει αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του δυο φορές με την Μπάμπεργκ, ενώ τη φετινή χρονιά έκανε το μεγάλο βήμα, καθώς μετακόμισε στη Ρωσία για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έτσι, μιλώντας σε ρώσικο μέσο ο Ιταλός γκαρντ μίλησε για την καινούργια σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες, την ΤΣΣΚΑ μόσχας και την κατάρα αυτής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά, ο 30χρονος άσος δήλωσε τα εξής στο championat.com:

Για την νέα χρόνια που ξεκινάει σε λίγες μέρες: «Εχουμε δουλέψει πολύ μεταξύ μας. Εγώ θα πρέπει να είμαι σωστός στον ρόλο μου στο παρκέ και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω, την ομάδα μου να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να κοιτάμε ξεχωριστά τα ματς, κάθε διοργάνωσης και να προσπαθήσουμε να νικάμε. Θα δούμε που θα είμαστε τον Μάιο».

Για τον ρόλο του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: « Δεν ενδιαφέρομαι τόσο πολύ για τον χρόνο συμμετοχής μου. Θέλω να είμαι χρήσιμος, όταν θα μου δίνονται οι ευκαιρίες. Μιλήσαμε με τον προπονητή(σ.σ Δημήτρη Ιτούδη) για τον ρόλο μου και εκτός από τον αμυντικό μου ρόλο στο μοντέρνο μπάσκετ, θα πρέπει να κάνω τα πάντα στο παρκέ»

Για τον Ολυμπιακό που έχει μετατραπεί κακός δαίμονας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: « Δεν πιστεύω και πολύ στις κατάρες. Εμένα μου φαίνεται πως όταν η ομάδα είναι η καλύτερη ομάδα στην regular season,κάτι που είναι η ΤΣΣΚΑ τα τελευταία χρόνια, οι παίκτες αισθάνονται διαφορετικά και νιώθουν μία επιπλέον πίεση. Είναι δύσκολο να παίξεις, κάτω από την μεγάλη πίεση της ευθύνης. Πάντως πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να καταστρέψουμε την κατάρα, αν αυτή υπάρχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ