Η Ευρωλίγκα θέλει, το Καλλιμάρμαρο μπορεί;

Η Ευρωλίγκα θέλει, το Καλλιμάρμαρο μπορεί;

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο θέλει ο Μπερτομέου να διοργανώσει το Final Four το 2020, αλλά προφανώς υπάρχουν αρκετές ενστάσεις.

Το ΣΕΦ στην παρούσα κατάσταση που βρίσκεται δύσκολα μπορεί να φιλοξενήσει μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Final Four της Ευρωλίγκας, το ΟΑΚΑ αποτελεί μια σοβαρή λύση, αλλά εναλλακτική.

Ετσι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο φαίνεται πως είναι η επιλογή του Παναθηναϊκού και του Μπερτομέου για να διογανωθεί το Final Four του 2020.

Αυτή είναι η λύση την οποία «ζωγράφισε» με τα λεγόμενά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το πρωί στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Το πλάνο των υπευθύνων στη Βαρκελώνη είναι να διεξαχθεί ένα εμβληματικό Final Four με την επέτειο των 20 χρόνων από την δημιουργία της διοργάνωσης και το Στάδιο είναι μια πολύ καλή επιλογή την οποία ο Γιαννακόπουλος πρότεινε.

Μόνο που υπάρχουν αρκετά εμπόδια. Η ΕΟΕ, η Αρχαιολογική Υπηρεσία, η Πολιτεία και κυρίως το… ίδιο το Καλλιμάρμαρο, το οποίο στέκει μεν εκεί, τόσους αιώνες, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να φιλοξενήσει 15 ή 20 χιλιάδες κόσμο, που να χοροπηδάνε, να μετακινούνται, να φωνάζουν.

Η πρόβλεψη που υπάρχει για το… προφανές είναι το Καλλιμάρμαρο θα προστατευθεί ειδικά, σε ότι αφορά τους αρχαιολογικούς του χώρους, ενώ η σκέψη των ανθρώπων που επεξεργάζονται το σχέδιο είναι να τοποθετηθεί ένα ειδικό μπαλόνι στο Στάδιο, ώστε να επικρατήσουν οι κατάλληλες συνθήκες για την διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ.

Φυσικά, πρέπει να αναφερθεί για ακόμα μία φορά πως το πλάνο αυτό βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο είναι δεδομένο πως η πραγματοποίηση ενός τέτοιου event θα αποτελέσει σταθμό για την χώρα μας και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ