Ζαλγκίρις Κάουνας – Εφές Αναντολού 91-83

Ζαλγκίρις Κάουνας – Εφές Αναντολού 91-83

Η Ζαλγκίρις με πολύ καλούς τους Ουλανόβας, Γιανκούνας και Ντέιβις υποχρέωσε την Εφές σε άλλη μια ήττα στη Euroleague με σκορ 91-83.

Η Εφές δικαιολόγησε για άλλη μια αγωνιστική την ταμπέλα του «κουτσού αλόγου» της φετινής διοργάνωσης χάνοντας από τη Ζαλγίρις με 91-83 . Όσο και αν πάλευαν ο Ντάνστον που έμοιαζε με τερματοφύλακα (5 κοψίματα και 5 ριμπάουντ) αλλά και οι Σιμόν Άνταμς και Λέντο, η ήττα φαίνεται πως έγινε δεύτερη φύση στην Εφές.

Η πρώτη περίοδος άνηκε στους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν να προηγούνται με 26-22. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους επανήλθαν και με έναν άκρως εντυπωσιακό Ουλανόβας με 20π στο ημίχρονο κάλυψαν τη διαφορά και με ένα επί μέρους 25-18 έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 47-44.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τρομερός Ουλανόβας μπορεί να σίγησε, αλλά βγήκαν μπροστά οι Ντέιβις και Γιανκούνας βοηθώντας τους γηπεδούχους να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο στο +5 (66-61). Η Εφές δεν κατάφερε να αντιδράσει στο τέταρτο δεκάλεπτο. Όσο και αν πάλευαν οι φιλοξενούμενοι, σούταραν χειρότερα σε δίποντα και τρίποντα, έχασαν τη μάχη των ριμπάουντ κατά κράτος και μοίρασαν λιγότερες ασίστ. Κάπως έτσι το τελικό 91-83 ήταν απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα όπως και το 2-7 ρεκόρ των Τούρκων στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 22-26, 47-44, 66-61, 91-83

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ