ΜακΛιν: «Σημαντική η άμυνα του Παπανικολάου»

ΜακΛιν: «Σημαντική η άμυνα του Παπανικολάου»

Παρά τη δική του εξαιρετική εμφάνιση, ο Τζαμέλ ΜακΛιν έβγαλε το καπέλο σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού, κάνοντας ειδική μνεία στον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν… έβαλε στα καλάθια την Μιλάνο, καθώς με 22 πόντους οδήγησε τον Ολυμπιακό στο πολύτιμο 86-85 επί της Αρμάνι στο Μιλάνο. Ωστόσο στις δηλώσεις που έκανε ο Αμερικανός σέντερ μετά το τέλος της αναμέτρησης, απένειμε εύσημα σε όλη την ομάδα και ειδικά στον Κώστα Παπανικολάου για την άμυνά του στο τελευταίο σουτ των Ιταλών.

«Πήρα 14 σουτ, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Ήταν απλώς μία από αυτές τις μέρες που, όταν η ευκαιρία έρχεται, κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Το σημαντικό όμως είναι ότι παίξαμε καλά ως ομάδα. Αυτό είναι το μπάσκετ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Πάντως, ήταν σημαντική και η άμυνα που έπαιξε ο Παπανικολάου πάνω στον Τζέρελς, στο τελευταίο σουτ. Αν δεχόμασταν καλάθι, τα πάντα θα ήταν τώρα διαφορετικά. Τώρα πάμε στη Βαλένθια, που είναι πολύ καλή ομάδα. Θα ξεκουραστούμε, θα δουλέψουμε στην άμυνα και πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ