Ντόντσιτς : «Πάντα με μάγευε ο Σπανούλης»

Ντόντσιτς : «Πάντα με μάγευε ο Σπανούλης»

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε, σε αφιέρωμα ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού, πως είχε πρότυπο τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι το παιδί – θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης σε ηλικία μόλις 18 ετών. Κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας και όλοι υποκλίνονται στο ταλέντο του νεαρού Σλοβένου.

Ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός έκανε αφιέρωμα στον Ντόντσιτς και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η ατάκα του 18χρονου άσου της «βασίλισσας» για τον Βασίλη Σπανούλη. «Πάντα με μάγευε ο Βασίλης Σπανούλης» ήταν η απάντηση του Ντόντσιτς σε ερώτηση για τον παίκτη που είχε πρότυπο όταν ξεκινούσε το μπάσκετ.

Ο Ντόντσιτς χαρακτήρισε επίσης την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την εθνική Σλοβενίας, ως την κορυφαία στιγμή της καριέρας του. Στο σχετικό αφιέρωμα, μιλά και ο Ράσο Νεστέροβιτς ο οποίος προβλέπει ότι ο νεαρός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θ’ αφήσει εποχή και στο ΝΒΑ.

Η μητέρα του Ντόντσιτς, Μίριαμ Πότερμπιν υποστήριξε ότι ο γιος της είναι από μικρό παιδί με μια μπάλα στα χέρια και πρόσθεσε πως ούτε η βροχή δεν μπορούσε να τον κρατήσει μακριά από το μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ