Γκιστ: «Η Μακάμπι έχει ποιότητα ως ομάδα»

Γκιστ: «Η Μακάμπι έχει ποιότητα ως ομάδα»

Η άμυνα και τα ριμπάουντ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι. σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ

Ποιοτική και βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως δήλωσε ο  Τζέιμς Γκιστ, ενώ τόνισε πως η άμυνα και τα ριμπάουντ είναι τα κύρια στοιχεία που πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι» στον αυριανό αγώνα.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού αρχικά είπε: «Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Μακάμπι έχει βελτιωθεί και έχει ποιότητα ως ομάδα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε την νούμερο 1 άμυνα στην Ευρώπη και να αποκτήσουμε καλές επιλογές στην επίθεση».

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι δήλωσε: «Το στίλ της Μακάμπι είναι κλασικό, θέλουν να τρέχουν, έχουν γκαρντ που μπορούν να πάνε στον αιφνιδιασμό, αλλά και εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Σημαντικό στοιχείο θα είναι η άμυνα και τα ριμπάουντ, ειδικά τα επιθετικά. Ο Πάργκο και ο Ουίλμπεκιν έχουν τον τρόπο να σκοράρουν, οπότε εμείς πρέπει να τους σταματήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ