Ρεάλ Μαδρίτης – Νταρουσάφακα 109-93

Ρεάλ Μαδρίτης – Νταρουσάφακα 109-93

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 109-93 της Νταρουσάφακα στο Παλάθιος ντε Ντεπόρτες, κάνοντας πάρτι από την περιφέρεια και διαλύοντας κάθε αμυντικό σύστημα των Τούρκων στην πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα και σμπαράλιασε την Νταρουσάφακα στο Παλάθιο ντε Ντεπόρτες με σκορ 109-93. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι θα είναι και φέτος πρωταγωνιστές και οποίοι ντους αμφισβητήσουν θα περάσουν πολύ δύσκολα. Ειδικά μέσα στην Μαδρίτη.

Η Ρεάλ ήταν ανώτερη και εντυπωσιακή από την περιφέρεια με 15/34 τρίποντα και δεν άφησε ελπίδα στην Νταρου να διεκδικήσει τη νίκη.
Πρώτος σκόρερ για την Ρεάλ ήταν ο Ράντολφ με 16 πόντους, με τους γηπεδούχους να έχουν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Σίφουνας από την περιφέρεια

Η Ρεάλ δεν είχε αντίπαλο στην πρώτη περίοδο. Εύκολα ξέφυγε από την Νταρού με 11-2 με εφτά πόντους του Ράντολφ με τον Τέιλορ να τον βοηθάει για το 17-6 με τρίποντο. Στο 20-9 του Κοζέρ η Νταρουσάφακα απάντησε με Κιντ Στάντον ο οποίος σκόραρε κατά ριπάς και μείωσε σε 25-15.
Η αρχή της δεύτερης περιόδου βρήκε τους Τούρκους στο -7 (25-8).

Ο Πέινερς ροκάνισε τη διαφορά αλλά μέσω του Καμπάτσο η Ρεάλ προηγήθηκε εκ νέου με 31-20, με τον Αργεντινό γκαρντ να είναι πρωταγωνιστής και στη συνέχεια αφού πραγματοποίησε το 42-31. Ο Ρέγες εκανε το 45-31, με το ημίχρονο να λήγει στο 53-38 υπέρ των Μαδριλένων, με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει σκορ απο πληθώρα αθλητών, έχοντας ήδη 7/18 από τα 6,75μ.

Με τα φρένα σπασμένα μέχρι τέλους

Η Ρεάλ συνέχισε τον… χαβά της στην τρίτη περίοδο. Με τον Ράντολφ για οδηγό οι παίκτες του Λάσο έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ. Με τα τρίποντα του λοιπόν ο.. Σλοβένος φόργουορντ έδωσε αέρα 22 πόντων στην ομάδα του (69-47) με κάτι παραπάνω από εφτά λεπτά να απομένουν για το δεκάλεπτο. Από τα 6,75μ σκόραρε και ο Μακάλουμ (71-50), ο Γιούλ είχε άλλη άποψη και εκτόξευσε τη διαφορά και με σκορ αλλά και ασίστ ήταν ο λόγος του 80-56 (βολές και πάσα σε τρίποντο του Κοζέρ). Η Ρεάλ ήταν ασταμάτητη και με 91 πόντους είχε ένα ακόμα 10λεπτο για να διαλύσει την Νταρουσάφακα.

Κάρολ και Καμπάτσο έφεραν το ματς στο 94-71, ο Κάρολ έπραξε το 96-73 και το 99-75 με τον Ρέγες να εκτοξεύει την απόσταση στους 26 πόντους (101-75 με 6’12» για τη λήξη). Η Νταρουσάφακα θέλησε να έρθει κοντά στο ματς, αλλά ήταν ήδη αργά. Η Ρεάλ απέδειξε ότι δεν θα είναι φτωχός συγγενής παρά την φυγή του Ντόντσιτς, με τον Λασο εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους αντιπάλους του να έχει ένα έτοιμο σύνολο απέναντι σε ομάδες που ψάχνονται στην αρχή της σεζόν. Ο Καμπάτσο ήταν ακόμα πρωταγωνιστής, Ρούντι και Ντεκ πέτυχαν το 107-88 με τους Τούρκους απλά να βάζουν κάποιους πόντους για να… ωραιοποιήσουν την ήττα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ