Μήτογλου : «Ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση»

Μήτογλου : «Ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση»

Ο Ντίνος Μήτογλου δήλωσε ευχαριστημένος τόσο με τη νίκη του Παναθηναϊκού αλλά και την προσωπική του εμφάνιση. Ωστόσο υποστήριξε ότι η ομάδα χρειάζεται βελτίωση ώστε να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στη συνέχεια.

Ο Ντίνος Μήτογλου όσα λεπτά αγωνίστηκε βοήθησε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 89-84. Ο νεαρός σέντερ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς αυτό ήταν το πρώτο του ματς στην Euroleague και μάλιστα συνδυάστηκε με νίκη και δική του καλή εμφάνιση. Ο διεθνής των «πράσινων» δήλωσε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ωστόσο υποστήριξε ότι η ομάδα πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα ώστε να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη στη συνέχεια. Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μήτογλου:

«Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη σήμερα και αυτό κρατάμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να διορθώσουμε γρήγορα πολλά πράγματα στο παιχνίδι ματς, αφού έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Είμαστε μια νέα ομάδα, υπάρχει ρόλος για τον κάθε παίκτη και, αν βελτιώσουμε αυτά που πρέπει, σίγουρα θα είναι ακόμη καλύτερη η εικόνα μας στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει, αυτός είναι ο σκοπός.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με το πρώτο επίσημο ματς μου στην Ευρωλίγκα, είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία και θα μου μείνει αξέχαστη. Τώρα και εγώ και όλοι μας πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ