
Στο εξωτερικό ασχολούνται ξανά με το μέλλον του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, μπλέκοντας τον Παναθηναϊκό, σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη.
Συνεχίζει να απασχολεί την μπασκετική επικαιρότητα ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη να παραμένει ανοικτό, παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον για τον 33χρονο γκαρντ και από το ΝΒΑ.
Αυτή τη φορά, ο Οράτσιο Κάουκι στο Backdoor Podcast ανέλυσε την περίπτωσή του και έβαλε στο «παιχνίδι» και τον Παναθηναϊκό, αν ο Σέρβος αποφασίσει να αφήσει την κορυφαία μπασκετική λίγκα, ώστε να επιστρέψει στα μέρη μας το φετινό καλοκαίρι.
Διαβάστε επίσης: Η περίπτωση Καμπενγκέλε και τα δεδομένα για τους ψηλούς στον Παναθηναϊκό
Τι λένε στην Ιταλία για Μπογκντάνοβιτς και Παναθηναϊκό
«Ο παίκτης σκέφτεται την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι και υπάρχουν αρκετές ομάδες της EuroLeague που, ξεκάθαρα, θα το σκέφτονταν περισσότερο από μία φορά για την επιστροφή του Μπογκντάνοβιτς στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Υπάρχει ο Παναθηναϊκός, που το σκέφτεται σοβαρά. Υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης, που θα ήθελε να ξαναφέρει τον Μπογκντάνοβιτς στην Ευρώπη», βάζοντας στο «παιχνίδι» της απόκτησής του τόσο τους Πράσινους, όσο και την Βασίλισσα.
Τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως η περίπτωση του 33χρονους Σέρβου δεν θα είναι εύκολη, μιας και τα οικονομικά δεδομένα θα ανεβάσουν το επίπεδο δυσκολίας. «Προφανώς δεν είναι μια απλή υπόθεση, γιατί οικονομικά το να φέρεις πίσω τον Μπογκντάνοβιτς στην Ευρώπη σημαίνει ότι πρέπει να δαπανηθούν πολύ, πολύ μεγάλα ποσά», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Τα δεδομένα για το συμβόλαιο του Μπογκντάνοβιτς
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος αστέρας έχει στο συμβόλαιό του team option αξίας 16.020.000 δολαρίων, που όπως όλα δείχνουν οι Κλίπερς δεν είναι διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν. Αντιθέτως, οι Νάγκετς είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αν ο ίδιος αποφασίσει να συμπληρώσει τη 10η χρονιά του στο NBA.



















