ΛεΝτέι: «Με το πόδι στο γκάζι για το 3-0»

ΛεΝτέι: «Με το πόδι στο γκάζι για το 3-0»

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο και κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Ευρωλίγκα.

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του αυριανού (19/10, 21:00) παιχνιδιού με την Αρμάνι Μιλάνο έδωσε ο Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να συνεχίσουν με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της ιταλικής ομάδας και να πετύχουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να δώσει βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση με την ομάδα του Μιλάνου. «Να μας υποστηρίξει ο κόσμος για να φτάσουν στο 3-0, θέλουμε να προστατέψουμε την έδρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αμερικανός άσος αναφέρθηκε επίσης στα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να παίξουν καλή άμυνα και να έχουν σωστές επιλογές στην επίθεση. «Εμείς ανυπομονούμε να παίξουμε άμυνα και να πασάρουμε τη μπάλα σωστά», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Αρμάνι είναι μία ομάδα με παίκτες που σκοράρουν αρκετά. Εμείς ανυπομονούμε να παίξουμε άμυνα και να πασάρουμε τη μπάλα σωστά. Είμαστε επαγγελματίες οπότε δεν είναι δύσκολο να παίξουμε στο υψηλό επίπεδο μέσα σε λίγες ώρες, έχουμε αρκετούς βετεράνους παίκτες που μας βοηθούν. Έχουμε και καλούς προπονητές που μας προετοιμάζουν όπως πρέπει. Ελπίζω να μας υποστηρίξει ο κόσμος να φτάσουμε στο 3-0. Να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Όλα τα ματς έχουν πίεση, συνεχίζουμε να έχουμε το πόδι μας στο γκάζι και προχωράμε ώστε να προστατέψουμε την έδρα μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ