Μπάρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 83-73

Μπάρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 83-73

Ο πρώην Αμερικανός του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Αντε Τόμιτς οδήγησαν την Μπαρτσελόνα στην πρώτη νίκη της στην φετινή Ευρωλίγκα.

Μετά από δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα. Εστω κι αν αγχώθηκε, η ομάδα του Σέβέτισλαβ Πέσιτς λύγισε εντός έδρας τη Μπάγερν Μονάχου με 83-73. Στο 1-2 πλέον τόσο οι Καταλανοί όσο και οι Βαυαροί, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική είχαν επικρατήσει του Παναθηναϊκού στη Γερμανία.

Κορυφαίος των μπλαουγκράνα ο Κρις Σίνγκλετον ο οποίος στα προηγούμενα ματς είχε μείνει σε… ρηχά νέρα. Ο πρώην Αμερικανός του Παναθηναϊκού είχε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα . Πολύ καλός και ο Αντε Τόμιτς με 18 πόντους ενώ ξεχώρισε και ο Κέβιν Πάνγκος με 12π. και 4 ασίστ. Λο, Λούσιτς και Μπαρτέλ εκείνοι που ξεχώρισαν από την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς που είχε 47% στα τρίποντα με 9/19.

Το ματς ήταν κλειστό παρότι η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο ματς ξεφεύγοντας με 24-8 στο 8’. Οι Γερμανοί δεν πτοήθηκαν και με υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα κατάφερναν να μένουν μέσα στο ματς, καθώς η διαφορά για του γηπεδούχους διατηρούνταν σε μονοψήφιο αριθμό στο μεγαλύτερο διάστημα.

Σίνγκλετον, Οριόλα, Τόμιτς και Κούριτς έφεραν την ομάδα τους στο 79-71, με ένα λεπτό για το φινάλε του ματς και κάπου εκεί κρίθηκαν οριστικά όλα. Να σημειώσουμε ότι η Μπάρτσα που δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και παρότι δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά ασφαλείας, ουσιαστικά ήλεγχε το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ