Βίντεο-ΕΠΟΣ: Οι περιπέτειες του… Τεν Τεν Σπανούλη και του Μιλού-τινοφ (vid)

Βίντεο-ΕΠΟΣ: Οι περιπέτειες του… Τεν Τεν Σπανούλη και του Μιλού-τινοφ (vid)

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δημιούργησαν τους Ερυθρόλευκους… Τεν Τεν και Μιλού! Όπως στο κόμικ ο Τεν Τεν έχει μαζί του πάντα τον πιστό του φίλο, Μιλού έτσι και στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης έχει πάντα... μαζί του Σέρβο!

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Τετάρτη με πρωταγωνιστές τους Σπανούλη και Μιλουτίνοφ «άλωσε» τη Βιτόρια, επικρατώντας της Μπασκόνια με 85-80. Ο αρχηγός των Πειραιωτών πάσαρε και ο Σέρβος σέντερ κάρφωνε την μπάλα στο καλάθι της ισπανικής ομάδας.

Η άψογη συνεργασία των δύο άσων του Ολυμπιακού, αλλά και το όνομα του Μιλουτίνοφ ενέπνευσε τους Ισπανούς δημοσιογράφους να δημιουργήσουν τους Ερυθρόλευκους… Τεν Τεν και Μιλού! Όπως στη γνωστή γαλλική σειρά κόμικ ο Τεν Τεν έχει μαζί του πάντα τον πιστό του φίλο, Μιλού, έτσι και στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης έχει πάντα… μαζί του τον Σέρβο!

Οι Ιβηρες στην ανάλυση του παιχνιδιού των δύο ομάδων έδωσαν στον Σπανούλη τον ρόλο του γνωστού ήρωα και στον Σέρβο σέντερ τον αντίστοιχο του «θρυλικού» σκύλου! Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, όταν έδειχναν τα πλέι του Ολυμπιακού, αντικαθιστούσαν το κεφάλι του θηριώδους σέντερ με αυτό του σκύλου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ