Καρφιά Νέντοβιτς για Ερυθρό Αστέρα: «Ένιωσα έλλειψη σεβασμού – Δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω»

Καρφιά Νέντοβιτς για Ερυθρό Αστέρα: «Ένιωσα έλλειψη σεβασμού – Δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω»

O Nεμάνια Νέντοβιτς ήταν κατηγορηματικός για ενδεχόμενη επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε σερβικό μέσο ενημέρωσης και ρωτήθηκε για την πιθανότητα επιστροφής του στον Ερυθρό Αστέρα με τον πρώην γκαρντ της Μονακό να είναι κατηγορηματικός.

Ο 35χρονος περιφερειακός τόνισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου, γιατί όπως ανέφερε ένιωσε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Κληρώνει για τις πέντε ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: Μαθαίνουν αντιπάλους Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέντοβιτς:

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω. Όταν κάποιος σου δείξει έλλειψη σεβασμού μία φορά, πιθανότατα θα το κάνει και δεύτερη. Στα 35 μου θεωρώ ότι αξίζω πολύ περισσότερο σεβασμό από αυτόν που πήρα από τους ανθρώπους της ομάδας», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν πήρα ποτέ απάντηση για το τι άλλαξε. Θα ήταν εντάξει να μου το είχαν πει έναν μήνα νωρίτερα. Έμαθα πρώτα από τον Μίσκο και μετά με πήραν τηλέφωνο, όταν ήδη ήξερα ότι έπρεπε να ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο», κατέληξε ο Νέντοβιτς, καθιστώντας σαφές ότι ο κύκλος του στο κλαμπ του Βελιγραδίου έχει κλείσει οριστικά. Να μου έλεγαν “ευχαριστούμε για όλα”. Αντί γι’ αυτό, μου έλεγαν άλλα και άλλα γινόντουσαν, με καθυστερήσεις»

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ